Kus nüüd laristavad :D

Vahepeal pole suurt midagi toimunud – tahtsin siia pilte üles panna aga kuna telefon läks kaduma (loe: kindlustus hakkas lõppema), siis pole piltidele hetkel juurdepääsu. Valetan, tegelt olen laisk.

Üldjoontes on meil selline suht tavakas olnud, teeme mõlemad oma töid ja et natukenegi kompenseerida neid nelja tudengiviisal veedetud aastat, siis genereerime igast lisaraha võimalusi, et saaks võimalikult kiirelt järje peale igast edasilükatud ostude ja plaanidega. Nii juhtubki viimasel ajal üsna tihti, et kuidagi iseenesest leaime võimalusi osta-müüa-vahetada mingeid asju, mille pealt väike lisakopikas tilgub. See on muidugi hea, sest maja tahab jätkuvalt sisustamist ja auto tahab parandamist ja need viimased aastad suht tagasihoidlikult ja askeetlikult 1 või 1.5 palga eest elamist tähendavad nüüd et “hädasti on tarvis” uut telefoni ja  jooksutossu ja matkatossu ja kilekat ja matkakotti ja matkapliiti ja uut telki ja serviisi ja lillevaase ja udupeeneid õmbluskääre ja ma ei tea mida kõike veel. Sest järsku kui on võimalus.. siis tundub see kõik lausa möödapääsmatu ja nende asjade mitte saamine kõige suurem ebaõiglus maailmas. Ja loomulikult on vaja 78x nädalas väljas süüa.

Silmakirjalik tegelikult – Ise räägin et asjad on mõttetud ja siis tulen ja kirjutan pika jutu sellest kuidas tarbime praegu keskmisest rohkem! Aga no olgem ausad, viimastel aastatel on kogu meie maine vara mahtunud ühte autosse – kõik mida hetkel ei tarbinud (no suuremad asjad, mööbel, tehnika jne, vahel ka riided ja köögiasjad) läks koguaeg tagasi ringlusesse ja asju ostsime ainult siis kui väga vaja oli. Kogu mu riidetavaar on juba viimased paar aastat mahtunud suht ühte-kahte kohvrisse, meigiasju mul peaaegu et ei olegi. Mõned raamatud ja tööasjad juurde ja see ongi kõik mis mul olnud on 🙂

Tegelt tulin hoopis teist asja rääkima (et mis me siis ostame ja müüme), aga kirjutasin hoopis sellise jutu. No ju siis oli vaja. Igatahes, me plaanime nüüd aasta-kaks täispalgaga noored täiskasvanud olla ja teha mis süda lustib. Siis vaatab edasi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *