Sünna Tasmaaniamaal

Olen Tasmaaniamaalt tagasi soojas Queenslandis! Ainult selle vahega, et.. siin ei ole soe! Ma ei tea, mis juhtus aga väidetavalt on siin mingi 10 päeva järjest vihma sadanud, boohoo.

Viimane nädal Tasmaanias oli tore, tegime Nordlife’i, käisime väljas, sõime kodus igast head kraami ja tsillisime niisama. Üheks õhtuks olid tüdrukud mulle ja Janele orgunninud sünnipäevadeks õhtu väljas – sain esimest korda elus kutse iseenda sünnipäevale 🙂 Ja see nägi nii äge välja !

Neljapäeval (kuna reede oli vaba päev) korjati meid siis kell 5 kodust peale. Kasondil on kuue kohaline vana Troopy, mis on varustatud korraliku helisüsteemiga, millega siis terve õhtu mööda parimaid kohti ringi kärutasime. Nad olid isegi playlisti kokku pannud, mis koosnes lugudest, mis olid popid umebs siis kui olime 9-16-aastased 🙂 Backstreet boys, TLC, Spice Girls jne. Üürgasime siis täiest kõrist kaasa laulda. Käisime erinevates kohtades söömas-joomas ja oli eriti äge õhtu! Järgmine päev nii hea ei olnud, aga inimesel on ikkagi ainult kord aastas sünnipäev ja seekord oli ikkagi suur ja tähtis 30!

Eriti lahe oli see et me võisime tellida igalpool mis pähe tuli ja kõik oli juba kinni makstud! Mis nii viga väljas käia 🙂

Sünnakutse 🙂

One thought on “Sünna Tasmaaniamaal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *