Kus me oleme?

Tere,

Oleme jätkuvalt elus ja terved. Lihtsalt pole aega koguaeg kirjutada. Vahepeal on toimunud miljon asja. Näiteks oli meil võimalus pealt näha tõelist Austraalia peredraamat, mis sisaldas endas golfikeppe, nuga ja politseid. Ärge muretsege, me ei olnud sellega kuidagi seotud ja samuti mitte ohustatud, lihtsalt sattusime olema „lähedal“.

Eelmise nädala oleme veetnud Carlie ja tema sõpradega. Käinud palju väljas, inimestel külas, rannas, surfamas ja teinud kõiksugu muid asju. Ei ole mõtet ümber jutustada kõike, mis toimunud on, ütlen lihtsalt, et meil on olnud tore nädal toredate inimestega.

Elu kalliduse kohta pean nüüd oluliseks anda täiendavaid kommentaare. Siin saab siiski elada ka odavalt (Austraalia mõttes odavalt, Eesti mõttes keskmiselt või natuke kallilt), kui ainult tead kust ja mida osta. Üks asi, mis meile väga väga väga väga meeldib, on see et siin on ühte asja võimalik süüa isegi Eesti mõttes väga odavalt – SUSHI MAKSAB SIIN UMBES POOLE VÄHEM KUI EESTIS! Nii et arvake ära, mida me koguaeg sööme!

Uutest teadmistest ja skillidest peaks ka rääkima. Oskame juba natuke skeptiliselt suhtuda austraallaste juttudesse ja ei usu enam päris kõike mida meile räägitakse. Mitte, et nad valetaks – seda kindlasti mitte! Nad lihtsalt teevad ennatlikke järeldusi terve maailma kohta lähtudes oma isiklikest (kohati puudulikest)  kogemustest; liialdavad; annavad lubadusi niisama suusoojaks; ja peavad täiesti loomulikuks öelda iga asja peale „no problems/no worries“, isegi kui tegelikult on probleem. Kusjuures, see ei tähenda, et nad mulle ei meeldiks. Meeldivad ikka, sellega tuleb lihtsalt harjuda, et osasid asju ei peaks ega tohiks tõsiselt võtta. Tuleb lihtsalt selgeks õppida nüüd see piir, kustmaalt tasub asjadesse tõsiselt suhtuda ja kust mitte.

Kolisime Carlie juurest ära, sest.. tahtsime oma tuba ja olime sinna juba liiga kauaks jäänud. Leidsime suht lähedal ühe backpackersi, kus võtsime kahese toa. Ja võrreldes Coolangatta hosteli ja üldse kõikide sarnastega, mida ma näinud olen, saime me väga väga väga normaalse toa. Ja kogu maja on üldse puhas, kena ja armas.

Maiks on ka elus ja terve, ta lihtsalt ei ole väga msni/blogi fänn ja ei viitsi neis passida. Ta käis üks päev kuttidega kalal ja pärast oli neil fight-night, mis tähendas siis suuri koguseid õlut ja võitluste vahtimist telekast. Ja nüüd kaks päeva on Maiks olnud väga asjalik ja käinud sajas miljonis kohas ja vaielnud saja miljoni idioodiga ja ja ja ja nüüd ootame selle kõige tulemusi. Mis täpsemalt, sellest siis kui asi lukus on.

PS! Panin Picasasse ka m6ned uued pildid üles! :) Homme ka veel siin, nii et pea meeles!

2 thoughts on “Kus me oleme?

  1. Rait says:

    kirjutasin umbes 15 korda parooli, enne kui õigele pihta sain. aga, et siis üldiselt olete rahul? ja raha ikka jätkub veel ?

Leave a comment